OVER MIJ

OVER MIJ

Waarom ben ik stukadoor geworden? Daar leek in 1998 nog geen sprake van, toen ik bij een bedrijf werkzaam was dat autoruiten vervangt en repareert. Privé had ik destijds net een nieuw huis gekocht. Dat moest helemaal gestuukt worden. De eerste stukadoor nam het hele project aan. Hij stuukte één muurtje op de slaapkamer en kwam daarna niet meer opdagen. Op advies van onze tegelzetter gingen we met een nieuwe stukadoor in zee. Dit stukadoorsbedrijf stuukte weliswaar ons hele huis, maar ook hem moesten we meerdere malen bellen of hij het werk kwam afmaken. Volgens de tegelzetter zag het werk er goed uit, dus rekenden wij af. Nog geen half uur daarna kwam de overbuurman binnen. Die keek met zijn geoefend oog eens rond en vroeg of we al betaald hadden. Ja, hoezo? Daarop wees hij ons aan wat er allemaal niet klopte en inderdaad, als leek zijnde oogde alles strak en vlak, maar keek je naar de details dan zag je veel dingen die niet klopten.

Het gevoel dat ik op dat moment had, heeft bij mij de omslag gemaakt. Ik voelde me behoorlijk voor de gek gehouden door de tegelzetter en bedrogen door het stukadoorsbedrijf. Ik besloot stukadoor te worden en mensen te behandelen zoals ik zelf ook behandeld wil worden. En bovendien te werken zoals het hoort, met oog voor detail en een precisieafwerking tot in de kleinste puntjes.  

Bij het stukadoorsbedrijf waar ik ging werken had ik een hele goede leermeester die mij alle facetten van het stukadoorsvak leerde. Een op en top vakman. Vervolgens startte ik mijn eigen bedrijf met de missie: Stukadoren zoals het hoort! Vanuit mijn leergierigheid en interesse heb ik daarnaast nog veel meer zaken geleerd in de bouw. Daardoor kan ik bijna alle werkzaamheden uitvoeren die voorkomen, zowel voor als na het stukwerk. Welke dat zijn kun je vinden onder diensten.

En mocht zich werk voordoen dat ik zelf niet kan uitvoeren, dan heb ik een aantal fantastische vaklui om mij heen, die ik kan inzetten of aanbevelen (daar zit ik financieel niet tussen). Stuk voor stuk vakmannen, die dezelfde visie hebben: Kwaliteit, tegen eerlijke prijzen!